Jongeren zorgverzekering bij Prima Zorgverzekering

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een zorgverzekering afsluiten kost bij verschillende zorgverzekeraars per maand al zo’n €100,00. Voor jongeren is dit veel geld en daarom heeft Prima zorgverzekering speciaal een jongeren zorgverzekeringspakket.

De kenmerken van het jongeren zorgverzekeringspakket van Prima zorgverzekering zijn:

  • Aantrekkelijke premie;
  • Medicijnen bestellen via de online apotheek;
  • Er zijn verschillende online zorgverleners;
  • Jongeren krijgen korting via Hyves, werkgever en/of het CJP.

Deze jongeren zorgverzekering van Prima zorgverzekering biedt goede dekking en een aantrekkelijke premie. Je bent met een basis jongeren zorgverzekering al verzekerd tegen ziekenhuisbezoek, huisartsbezoek en medicijnen. Het eigen risico van deze jongeren zorgverzekering is laag. De jongeren zorgverzekering is verkrijgbaar voor zeer gunstige premie per maand en het is mogelijk om deze basis jongeren zorgverzekering uit te breiden met bijvoorbeeld een tandartsverzekering. Wanneer je denkt dat je zo’n tandartsverzekering nodig hebt moet je wel aanvullend verzekerd zijn. Een aanvullende jongeren zorgverzekering is verkrijgbaar vanaf een minimaal bedrag extra per maand.

Een tandsartsverzekering is te verkrijgen vanaf een paar Euro extra per maand . Wanneer je denkt dat je meer gebruik moet maken van de tandarts zijn er ook aanvullende pakketten. Via de website van Prima zorgverzekering kan je meer informatie verkrijgen over de jongeren zorgverzekering.

Leave a Reply