Prima zorgverzekering

Doordat de zorgverzekering in Nederland bij verschillende aanbieders te krijgen is, is de  zorgverzekering van Prima een van de mogelijkheden voor mensen die zich willen verzekeren. De Prima Zorgverzekering vergelijk de Nederlandse zorgverzekeringen, wat resulteert in het aanbieden van een basisverzekering met daarin dekking voor bepaalde kosten, zoals geneeskundige zorg, farmaceutische zorg, hulpmiddelenzorg en opname en behandeling in een ziekenhuis. Ook is mondzorg, zoals tandartsbehandelingen, voor mensen onder de achttien jaar gratis meeverzekerd in het basispakket van de Agis Zorgverzekering.

De basisverzekering is voor elke Nederlander verplicht, men kan er vrijwillig voor kiezen een aantal optionele pakketten af te sluiten, zogeheten aanvullende verzekeringen. Ook de Prima Zorgverzekering biedt deze mogelijkheid, onderverdeeld in verschillende pakketten. In de goedkoopste en dus beperktste aanvullende verzekering wordt enkel fysiotherapie, sportmedisch advies, spoedeisende zorg in het buitenland en vaccinaties (gedeeltelijk) vergoed, in het uitgebreidste pakket vergoedt Prima Zorgverzekering ook alternatieve geneeswijzen en brillen en biedt men onder andere een volledige dekking voor fysiotherapie.

Omdat tandartsverzekering voor volwassenen niet in de het basispakket zit, biedt Prima Zorgverzekering een aanvullende tandartsverzekering, waar afhankelijk van het gekozen pakket een bepaalde maximale vergoeding aan vastzit.

Prima Zorgverzekering biedt in de aanvullende verzekeringen ook speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld jongeren, gezinnen of oudere mensen. Zo wordt bij gezinnen kraamzorg vergoed, terwijl het pakket voor ouderen een uitgebreidere dekking voor fysiotherapie heeft.

Overstappen van uw huidige verzekeraar naar Prima Zorgverzekeringen kan tot eind januari. Als u zich vóór het volgende kalenderjaar aanmeldt, kan Prima u uitschrijven bij de oude verzekering.

One Response to “Prima zorgverzekering”

  1. Hallo, dies ist ein Kommentar.
    Um mit dem Freischalten, Bearbeiten und Löschen von Kommentaren zu beginnen, besuche bitte die Kommentare-Ansicht im Dashboard.
    Avatare der Kommentatoren kommen von Gravatar.

Leave a Reply